Sali

Combat Society tarjoaa monipuoliset ja turvalliset harjoitusmahdollisuudet kamppailulajien parissa ikään tai sukupuoleen katsomatta. Haetpa harjoittelultasi liikunnan riemua, kilojen karisemista, itsepuolustustaitoja, parempaa itsetuntoa tai kilpaurheilun kipua ja kyyneleitä, äärirajoille vietyä treeniä ja onnistumisia alansa parhaiden parissa, on Combat Society oikea harjoituspaikka sinulle. Parhaiden mahdollisten valmentajien, treenikavereiden ja hyvän yhteishengen avulla saavutamme yhdessä tavoitteesi!

Combat Societyn tiloissa voit harjoitella alunperin japanilaisten samuraiden aseetonta kamppailutaitoa Ju-jutsua, kilpailupainotteista mattokamppailuun suuntautunutta Brasilialaista Jiu-Jitsua ja sen ohella lukkopainia, monien kamppailulajien matto- ja pystyottelutekniikoita yhdistelevää kilpaurheilulajia vapaaottelua (MMA), tehokasta, monipuolista ja realistista filippiiniläistä taistelulajia Kombatania sekä rauhanomaista itsepuolustuslaji Aikidoa.

Kaikissa lajeissa tarjoamme mahdollisuuden vasta-alkajille ja jo pidempään kamppailleille. Peruskurssin jälkeen on mahdollista harjoitella kaikki lajeja ristiin samalla kausimaksulla.

Combat Society sijaitsee Malmilla osoitteessa Teerikukonkuja 3, 00700 Helsinki. Harjoittelusali löytyy rakennuksen ensimmäisestä kerroksesta.

Malmin ja Tapanilan juna asemalta noin 5min kävelymatkan päässä.

Tatami 1

Tatami 2

Nyrkkeilysali

Nyrkkeilysalista löytyy kaikki tarvittavat oheisvälineet ja tarvikkeet nyrkkeilyyn, vapaaotteluun ja muihin salilla harrastettaviin lajeihin.